Power books

IMG_0110.JPGI would not say I’m a frequent reader. But often I read for a couple of month each time and then have a longer break. I truly love my reading months, it’s like I fill my self up with new input and I double check my valuations.

Here are my three book tips for women in careers. All of them are American, so everything isn’t appliable in the Swedish (or maybe other) culture. But I have gotten new thoughts from all these books that I keep in my mind in my every day life. And Lean In really is a piece that also gave me a lot of new angles on both the gender equality issue and my own acting.

Knowing Your Value by Mika Brzezinski

Lean In by Sheryl Sandberg

Nice Girls Don’t Get The Corner Office by Lois P Frankel

Jag skulle inte säga att jag är en flitig läsare. Men jag har månadslånga läsperioder och sedan ett längre uppehåll. Jag gillar verkligen när jag kommer in i ett läsflow. Det känns som att jag tankar mig själv med inspiration och jag får en chans att utmana mina tankar och värderingar.

Här ser ni mina boktips för kvinnor i karriären. Alla är amerikanska, så allt är inte riktigt applicerbart i svensk kultur. Men jag har fått med mig en hel del tankar från alla böckerna som jag använder mig av i vardagen. Och Lean In var verkligen superbra och gav mig nya infallsvinklar på både jämställdhet och mitt eget handlande.

Leave A Comment