Where great minds meet

Just nu är vi på upploppet med arbetet kring Crosstalks som är en webb talk-show som kommer livesändas på crosstalks.tv. Projektet är ett samarbete mellan KTH och Stockholms universitet och imorgon är det dags för show! Det känns så himla spännande och jag känner mig helt lyrisk över att få jobba på det sätter som vi gör kring detta.

I varje show kommer tre ämnen tas upp, den här gången är de “How to save the world”, “Can we save capitalism?” och “The battle for entrepreneurs”. För varje ämne är tre professorer inbjudna att diskutera ämnena, som alltid ska kännas i framkant, internationella och angelägna, och dessutom finns olika inflytelserika personer med över Skype. Exempel på medverkande den här gången är Johan Rockström och Pontus Beaunerhjelm, och båda de syntes i media idag inom just de områdena som ska diskuteras imorgon. Känns väldigt intressant och spännande! Det kommer även vara möjligt för tittarna att direkt ringa in till programmet och ställa sina frågor till professorerna.

Kärnan i projektet är diskussionen. Vi vill attrahera genuint nyfikna och intresserade människor att bli en del av diskussionen, våga stå upp för vad man tror och tycker, men även öppna upp för nya insikter, som ibland kan vara lite obekväma.Vi arbetar väldigt mycket digitalt för att sprida projektet och eftersom målgruppen är internationell kommer mycket av diskussionen runt projektet ske online.

Följ oss på Twitter, @crosstalkstv och Facebook (facebook.com/crosstalks). Och framför allt, crosstalks.tv

 

Leave A Comment